App en dashboard

De verkoop van de cadeaubonnen, het verzilveren en voorraadbeheer; je regelt het allemaal via het dashboard en in de app. Hier verander je ook makkelijk het ontwerp van je bon en check je de realtime statistieken. Hoe handig is dat!

Bekijk demo

Alles loopt probleemloos met de ondersteuning en software van Gifty.
Bram de Jong | Detailhandelsraad Hoeksche Waard

Eenvoudig verzilveren en uitgeven

Niet alleen het verkopen van jouw cadeaubonnen, ook verzilveren gaat makkelijk. Wil een klant zijn tegoed in delen besteden? Geen enkel probleem met het dashboard, de Gifty-app of je kassasysteem.

Bekijk de video

Instellingen

Jouw Gifty omgeving barst van de handige instellingen. Voor de bestelmodule, betaalopties, arrangementen en statistieken bijvoorbeeld. Maar ook voor het instellen van de autorisatie per medewerker of het automatische voorraadbeheer. You name it. Benieuwd hoe het werkt? Vraag een demo aan.

Ontwerp

Het ontwerp van je cadeaubon pas je zelf aan met onze ontwerptool. Dat is eenvoudig en lukt ook zonder technische kennis. Wat ook gewoon kan: een drukwerkbestand uploaden in jouw huisstijl. Klaar is Kees.

Al het werk is uit handen genomen en direct inzicht in hoeveel bonnen je hebt verkocht.
Yvonne Littooij | Stayokay

Realtime inzicht

Benieuwd hoe je ervoor staat? Alle cadeaubon cijfers zijn realtime beschikbaar. Van zowel je online verkochte kaarten als de instore uitgiften. Bekijk je resultaten per vestiging, per periode of per medewerker. Alles direct paraat.

Bestellen

Nieuwe fysieke cadeaubonnen en verpakkingen bestel je eenvoudig via het dashboard. Of stel in dat ze automatisch worden aangevuld voordat ze op zijn. Handig! Digitale cadeaubonnen kun je downloaden of direct per mail versturen.

0
Bepaal de rechten tot wel 500 medewerkers.

Medewerkers

Mogen jouw medewerkers uitsluitend bonnen verzilveren of ook verkopen? En kan iedereen die financiën inzien? Die bevoegdheden stel je eenvoudig zelf in. Zo is fraude verleden tijd.

Meerdere locaties

Heb je meerdere locaties waar jouw cadeaubon is te verkrijgen of te besteden? Dan wordt je blij van ons verrekenoverzicht. Zo zie je precies per periode hoeveel er per locatie is verkocht en ingeleverd.

Gifty.nl/aanbod

Wil je jouw cadeaubon ook te koop aanbieden op Gifty.nl/aanbod? Dat kan en kost niets extra. Vul informatie in over jouw zaak en stel je zoekwoorden in zodat je optimaal vindbaar bent. Bingo!

Loes

Meer weten over onze app en het dashboard?

Ja he? Dat dachten we al! Loes wacht met smart op je bericht. Zij is mail-, chat-, app- én belbaar.

Demo inplannen Contact

Samples aanvragen