Digitale cadeaubonnen

Digitale cadeaubonnen maak je gewoon zelf aan, heel simpel met elk gewenst bedrag of arrangement. Downloaden, direct mailen, per stuk of in grote aantallen, alles kan!

Download voorbeelden

Het is handig voor onze zaken dat ze zelf direct cadeaubonnen kunnen mailen naar gasten.
Natascha Heemskerk | 3WO

Belonen of compenseren

Wil je je klant eens goed belonen? Of misschien ergens netjes voor compenseren? Een digitale cadeaubon is dan een mooi en makkelijk gebaar. Vul zelf maar in en mail ‘m direct naar je klant. Wordt gewaardeerd!

Ideaal voor marketing

Fijne tool, dat dashboard. En niet alleen voor het zelf aanpassen van bedragen en arrangementen. Ook voor je eigen marketing is het ideaal; verras je klanten nu heel eenvoudig met een cadeautje. Mail ze bijvoorbeeld een cadeaubon voor een gratis kopje koffie of een behandeling voor de halve prijs. Verzin het maar, jij kunt dat!

Per stuk of in grote aantallen

Heb je een dikke vette bestelling voor digitale cadeaubonnen van jouw zaak? Lekker! Via het dashboard maak je ze zelf aan; vul het bedrag in of het door jullie aangeboden arrangement.

De uitstraling

De opmaak van jouw digitale cadeaubon is hetzelfde als de cadeaubon per e-mail. Strak in PDF formaat en stralend in jouw huisstijl. Benieuwd?

Download voorbeelden

Gifty werkt simpel en snel. Alles van A tot Z geregeld binnen minuten.
Nico van Leeuwen | The Seafood Bar

Downloaden óf mailen

Je kunt jouw digitale cadeaubonnen downloaden in PDF maar ook direct verzenden vanuit het dashboard. Naar één geadresseerde of tig mailadressen, net zo makkelijk.

Sjon

Meer weten over digitale cadeaubonnen?

Kom maar op; Sjon zit klaar bij de chat, mail, WhatsApp en telefoon.
Echt hoor, die jongen kan dingen.

Samples aanvragen Contact

Samples aanvragen