Cadeaubon
per e-mail

Oeps… Last minute nog een cadeautje nodig? Geen probleem voor jouw klanten. Zij kopen gewoon jouw digitale cadeaubon direct op je website. Simpel en snel gefixed met de bestelmodule en -hup- geleverd per e-mail.

Download voorbeelden

Check, check, dubbelcheck

Al onze cadeaubonnen hebben een unieke code, ook als ze per mail worden verstuurd. Zo kan elke cadeaubon maar één keer bij jou besteed worden, ook al is ‘ie tig keer doorgestuurd. Je kunt dus zeker zijn van fraudevrij verzilveren.

De cadeaubon van JEU de boules bar direct in mijn mailbox, lekker!
b***ald@b**.com

Digitaal = ideaal

Voor de aanbidder die niet zo goed durft, een feestvarken dat veel te ver weg woont of het vergeetachtige warhoofd: een cadeaubon per email is behoorlijk ideaal.

Hallo knapperd!

De cadeaubonnen die we voor jullie maken zien er fris uit, ook de exemplaren per mail. Ze zijn strak opgemaakt in PDF en helemaal in jullie huisstijl. Klaar om te worden gemaild, ge-appt of geprint. Of te bewaren in je Wallet. Benieuwd?

Download voorbeelden

0%
Van alle cadeaubonnen wordt per e-mail besteld.

Go digital

Ruim 60% van alle cadeaubonnen wordt digitaal besteld. Logisch; ze zijn algemeen geaccepteerd en op je smartphone heb je ‘m altijd bij je. Als ondernemer ben je natuurlijk niet gek; ook op jullie website zijn digitale cadeaubonnen eenvoudig verkrijgbaar. Want zonder digitale cadeaubonnen mis je klanten. Feit.

Support is snel en vooral nog persoonlijk, altijd direct antwoord als ik een vraag heb.
Elvira Wilthagen | Eden Hotels

Wij staan klaar voor jouw klanten

Heeft jouw klant een vraag of kan hij de cadeaubon niet meer vinden? Kan gebeuren. Onze klantenservice handelt alles voor je af via chat, mail, WhatsApp en telefoon. Heb jij dus geen omkijken naar. Lekker hoor.

Sjon

Meer weten over
cadeaubonnen per e-mail?

Dan is Sjon je man voor vragen, suggesties of complimenten.
Bel, chat, app, mail met hem. Vindt ‘ie leuk

Contact

Samples aanvragen