Jouw webshop als cadeau

Droom je van meer bezoekers in je webshop? En dat die los gaan op jouw mooie assortiment? Wakker worden, gaan we regelen! Met jouw eigen cadeaubonnen is dat makkelijk te doen. Voor jouw webshop maken we bonnen voor op de post en digitale exemplaren per e-mail. Weet je wat? Laat het aan ons over en bekijk je omzet. Nieuwsgierig? Logisch.

Bekijk de video-demo

0%
Bezoekt door een cadeaubon een webshop voor de eerste keer.

Meer online bestellingen, gegarandeerd!

Verzekerd van extra klanten, klinkt goed maar hoe dan? Simpel: de cadeaubon is uitsluitend in te leveren bij jullie webshop. En eenmaal daar, besteden ze vaak meer dan de waarde op hun cadeaubon. Logisch, met zo’n assortiment zorgen jullie daar wel voor. Tot de volgende keer!

Cadeaubonnen accepteren in je webshop

Jullie cadeaubon wil je natuurlijk als betaalmiddel accepteren en ook in delen laten besteden. No problem! Installeer onze WooCommerce of Magento Plugin of koppel je webshop eenvoudig met onze API, appeltje-eitje. En lukt het niet, dan komen onze techies to the rescue. Vinden ze leuk.

Jouw cadeaubon per post

Jouw webshop is de leukste en dat mag iedereen weten. Met een te gek frisse cadeaubon val je lekker op. De fysieke kaart wordt per post voor je verstuurd om vervolgens te shinen bij de ontvanger. Daar gaat ‘ie van hand tot hand, deze aandachtstrekker en dát is ook precies de bedoeling. De cadeaubonnen van jouw webshop zijn een streling voor het oog, een geliefd cadeau en een feestje voor jouw omzet.

Altijd geopend

De cadeaubon van jouw webshop is 24/7 te koop. Handig voor iedereen die druk, vergeetachtig of gewoon attent is. Want je bent altijd open en dit cadeau is snel besteld. Ook zo fijn: als ondernemer hoef je er niets aan te doen. Met onze bestelmodule gaat het he-le-maal vanzelf. Belletjes en mailtjes over cadeaubonnen mogen naar ons, nieuwe klanten naar jullie. Hoe klinkt dat?

Betalen met de cadeaubon in onze webshop was snel geregeld door de Magento plugin.
Hugo de Groot | Parfumerie.nl

Het hele pakket

Voor webshops maken we mooie cadeaubonnen en stevige feestelijke verpakkingen in de juiste huisstijl. Te koop in jouw webshop maar ook online. Het bestellen, betalen en verzenden regelen we soepel. Versturen gaat per post of e-mail en direct naar jouw klant. Laat het complete proces maar gewoon aan ons over. Scoor je punten bij je klanten.

Eenvoudig cadeau te geven

De ontvanger van een cadeaubon is dolgelukkig, maar vlak ook de gever niet uit. Want het regelen van een cadeau was nog nooit zo makkelijk. Daar kan Toos uit Timboektoe behoorlijk blij van worden. Een gewild cadeau, leuk verpakt en zo gepiept; wat wil je nog meer? De bestelmodule in jullie webshop maakt het allemaal mogelijk. Direct verstuurd per post of e-mail. Hoera!

Gifty dacht vanaf het eerste moment mee met het ontwerp van onze bonnen, erg blij mee!
Michael Plat | Seemly

De looks

Toegegeven: wij houden ook van de buitenkant. Daarom drukken we de mooiste cadeaubonnen voor de leisure sector op kwalitatief zwaar papier met een zijdezachte coating. De fysieke kaart verpakken we in een stevige sleeve van FSC-papier. Maar ook onze digitale bon mag er zijn; die spat van het scherm en kan met trots worden gemaild naar de gelukkige ontvanger. Printen en persoonlijk geven kan ook. Het design van de cadeaubon maak je zelf in jullie eigen huisstijl. Hulp nodig? Onze designers helpen je graag. En gratis. Vinden we leuk. Ontvang voorbeelden

Onze giftcards zijn nu te besteden in de webshop, bar én winkel. Ideaal!
Walt Hahn " Heeren Van De Wijn

Belonen of compenseren

Wil je een klant belonen of ergens voor compenseren? Een digitale cadeaubon is een vriendelijk en makkelijk gebaar. Vul het bedrag in en mail ‘m direct naar je klant. Wordt gewaardeerd.

0%
Van alle cadeaubonnen wordt nooit ingeleverd. Wel uitbetaald.

Katssjingg

Gifty rekent geen variabele commissies maar een vast bedrag per verkochte kaart. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wat nou zo mooi is; we betalen elke verkochte cadeaubon aan je uit, óók als deze niet wordt ingeleverd. Pssst, wist je dat gemiddeld 23% van de kaarten nooit wordt verzilverd?

Snelle respons en mijn verzoek werd direct ingewilligd zonder gedoe.
Sebastiaan

Klantenservice

Help, ik ben mijn cadeaubon kwijt - Is deze nog wel geldig? - Ik heb een vraag over de levering - Is mijn betaling goed gegaan? Vragen over cadeaubonnen kosten tijd en komen nooit gelegen. Onze klantenservice neemt dat graag van je over. Alle vragen van gasten mogen naar ons. Per mail, app, chat of telefoon; Gifty handelt het netjes af. Check.

Of jouw klanten blij worden van Gifty?

“De bonnen waren supersnel geleverd en leuk ingepakt. Erg mee verrast.”
jaen***@r**.nl
“Super makkelijk, ben niet handig met deze dingen maar dit wijst vanzelf.”
M Haren
“De cadeaubon van JEU de boules bar direct in mijn mailbox, lekker!”
b***ald@b**.com
Sjon

Benieuwd naar cadeaubon oplossingen voor jouw webshop?

Leuk! Laten we praten! Bel met onze Sjon. Mailen kan ook, of flessenpost, chatten, postduif, appen, alles!

Bekijk video demo Ontvang voorbeelden

Samples aanvragen