Fysieke cadeaubonnen

Nog steeds populair: de fysieke, tastbare cadeaubon. Ook wel ‘de echte’ genoemd. Dat mensen trots met die van jou binnenkomen, daar zorgen wij dan weer voor.

Samples aanvragen

Heb de bonnen voor mijn zaak ontvangen, ze zien er geweldig uit. We zijn zeer content.
Sasha Maarseveen | Restaurant Auguste

Het mooiste compliment

Elke aangeschafte cadeaubon is een mooi compliment voor jou. Want tevreden klanten kiezen jouw zaak als cadeau voor een ander. Daar mag je best van blozen. Wij zorgen ervoor dat jouw cadeaubon er fantastisch uitziet. Maak je alweer een goede indruk.

Wat een uitstraling

Jouw cadeaubon is een waar cadeautje. Geen plastic pasje maar een échte kaart op A5 formaat. Deze wordt in jullie huisstijl gedrukt op stevig FSC-papier en afgewerkte met een zacht glanzende coating. Klinkt toch als een feestmenu? De sjieke cadeauverpakking, tot slot, maakt het helemaal af. Nieuwsgierig?

Samples aanvragen

Het is handig voor onze zaken dat ze zelf direct cadeaubonnen kunnen mailen naar gasten.
Natascha Heemskerk | 3WO

Realtime inzicht

In het dashboard zie je realtime welke medewerker welke kaart heeft verkocht. Zo weet je precies welke cadeaubonnen er worden uitgegeven en ingeleverd en voorkom je fraude.

Altijd op voorraad

Met onze auto-refill functie zit je nooit meer zonder cadeaubonnen. Bij welk minimum wil jij een nieuwe voorraad ontvangen? Stel het in op je dashboard en het gaat allemaal vanzelf. Wil je tussendoor een extra voorraad, bijvoorbeeld voor de feestdagen? Ook dat regel je via het dashboard, makkelijk zat.

Verkoop 40% meer cadeaubonnen

Tadaaaa! Kijk die display eens shinen op de balie. Omdat de cadeaubonnen nog geen waarde hebben, hoef je ze niet te verstoppen. Zet ze maar lekker neer in onze gratis baliedisplay en verkoop tot 40% meer cadeaubonnen in je zaak.

Al het werk is uit handen genomen en direct inzicht in hoeveel bonnen je hebt verkocht.
Yvonne Littooij | Stayokay

Opwaarderen met elk gewenst bedrag

Geen gedoe met voorbedrukte bedragen maar keuze uit elke gewenste waarde. Iemand is 33 geworden of 14 kilo afgevallen, al 86 jaar getrouwd of inmiddels een slordige 27 keer te laat gekomen: je kan er wat mee. Het gewenste bedrag vul je eenvoudig in via de Gifty-app, het dashboard of in je kassa.

Grote orders

Leuke zakelijke deal gesloten met een bedrijf, stichting of sportclub? Nice! Dan heb je in één keer veel fysieke cadeaubonnen nodig. Geen punt, gaan we regelen. Alle cadeaubonnen drukken we direct met geactiveerde waarde en we verzenden ze aangetekend naar jouw klant.

Saldochecker

‘Hoeveel staat er nog op mijn bon?’; je gaat ‘m nog missen, deze vraag. Klanten zien het nu zelf op jullie website. De saldo-checker geeft ze het actuele saldo van hun cadeaubon. Da’s wel zo makkelijk.

Meerdere vestigingen

Heb je meerdere vestigingen die cadeaubonnen verkopen en innemen? Dan wil je een goede registratie, wij snappen dat. Het dashboard is je nieuwe beste vriend; op elk moment toont ‘ie het saldo van de verkochte en verzilverde cadeaubonnen in al je vestigingen.

Loes

Meer weten over cadeaubonnen in jouw zaak?

Logisch. Snappen we. Neem contact op met Loes en je weet straks alles. Mailen, chatten, appen of bellen; jij mag kiezen, zij vindt het allemaal even mooi.

Samples aanvragen Contact opnemen

Samples aanvragen