Heerlijke cadeaubon tools voor restaurants

Slim, die cadeaubon van jouw sterrenzaak, brasserie, of horecaformule. Daarmee zorg je voor voor meer gasten, extra omzet en grotere loyaliteit. We maken het je makkelijk met onze cadeaubon oplossingen. Ook zo’n boost voor jouw restaurant? Uitstekende keuze!

Bekijk de video-demo

0%
Bezoekt door een cadeaubon voor het eerst een nieuw restaurant.

Extra gasten, gegarandeerd

  • Verzekerd zijn van extra gasten; het klinkt fijn en het is simpel: cadeaubonnen bij jullie uitgegeven, kunnen alleen bij jullie worden ingeleverd.
  • Snelheid en gemak zijn essentieel, ook voor het kopen van jouw cadeaubon. Maak het dus makkelijk, dan verkoop je er meer.
  • Gasten komen minimaal met z’n tweeën en besteden vaak veel meer dan de bon zelf.

Cadeaubonnen in je restaurant

Natuurlijk verkoop je jullie cadeaubonnen ook in het restaurant. Zie het als een fraai visitekaartje dat zich flink vermenigvuldigt. Stijlvol gepresenteerd bij de kassa, verkoop je zeker 30% meer cadeaubonnen. Je regelt alles eenvoudig via Gifty; van automatische refill tot het opwaarderen van kaarten. En de baliedisplay, die krijg je van ons cadeau.

Altijd geopend

De cadeaubon van jouw restaurant is nu 24/7 te koop. Handig voor iedereen die druk, vergeetachtig of gewoon attent is. Want online ben je altijd open en dit heerlijke cadeau is snel besteld. Ook zo fijn: als ondernemer hoef je er niets aan te doen. Met onze bestelmodule gaat het he-le-maal vanzelf. Belletjes en mailtjes over cadeaubonnen mogen naar ons, nieuwe gasten naar jullie. Goed recept?

We zijn klant vanaf het eerste uur en nu jaren later nog steeds heel tevreden!
Wichert van Rijn | The Street Food Club

Vlekkeloze administratie

Weg met enge excel sheets, aangemaakte codes en ander gedoe. Zeker met meerdere horecazaken wil je overzicht. Wij maken het je makkelijk door alle cadeaubonnen netjes te registreren. Zo heb je altijd een kloppende administratie en zie je realtime hoe je ervoor staat. Hoeveel cadeaubonnen zijn er verkocht en ingeleverd? Wat hebben ze opgebracht en hoeveel staat er nog open? Een fluitje van een cent.

Eenvoudig cadeau te geven

Een cadeaubon krijgen van jouw restaurant is natuurlijk te gek maar ‘m geven is ook leuk. En nog makkelijk ook want iedereen kan het, zelfs tante Toos uit Verweggistan. Met de bestelmodule op jullie site is het zo gepiept. En de gelukkige ontvanger? Die krijgt ‘m direct in zijn mailbox of feestelijk verpakt op de deurmat. Hoera!

Superfijn dat de bonnen goed passen bij ons merk en onze fans er ook blij van worden.
Ron Simpson | The Avocado Show

De looks

Toegegeven: wij houden ook van de buitenkant. Daarom drukken we de mooiste cadeaubonnen voor restaurants op kwalitatief zwaar papier met een zijdezachte coating. De fysieke kaart verpakken we in een stevige sleeve van FSC-papier. Maar ook onze digitale bon mag er zijn; die spat van het scherm en kan met trots worden gemaild naar de gelukkige ontvanger. Printen en persoonlijk geven kan ook. Het design van de cadeaubon maak je zelf in jullie eigen huisstijl. Hulp nodig? Onze designers helpen je graag. En gratis. Vinden we leuk. Ontvang voorbeelden

Het hele pakket

Voor jouw restaurant maken we mooie cadeaubonnen en stevige feestelijke verpakkingen in de juiste huisstijl. Prachtig te koop in jouw restaurant én online. Ook het bestellen, betalen en verzenden regelen we soepel. Versturen gaat per post of e-mail en direct naar jouw klant. Laat het complete proces maar gewoon aan ons over. Scoor je punten mee bij jullie gasten.

Bedrag of arrangement

Welke cadeaubonnen je aanbiedt bepaal je natuurlijk zelf. Een bedrag naar keuze? Of toch een compleet arrangement zoals een high-tea, een 5 gangen diner of een borrelbox. Alle instellingen beheer je eenvoudig in het dashboard.

0
Bepaal de rechten tot wel 500 medewerkers.

Activiteiten per medewerker

Het inzien van de financiën, het aanpassen van een ontwerp of het bestellen van nieuwe cadeaubonnen; niet iedereen heeft dezelfde rechten. Op het dashboard stel je de bevoegdheden eenvoudig in. Het transactieoverzicht toont realtime gegevens van verkochte en verzilverde cadeaubonnen per medewerker.

Gifty werkt simpel en snel. Alles van A tot Z geregeld binnen minuten.
Nico van Leeuwen | The Seafood Bar

Belonen of compenseren

Is er een gast die je graag wil belonen of ergens netjes voor wil compenseren? Een digitale cadeaubon is een mooi en makkelijk gebaar. Vul het bedrag in en mail ‘m direct naar je gast. Wordt gewaardeerd!

Onze gift vouchers zijn een uniek extra verkoopmoment!
Sebastiaan van Dam | Brasserie van Dam

Katssjingg

Gifty rekent geen variabele commissies maar een vast bedrag per verkochte kaart. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En wat nou zo mooi is; we betalen elke verkochte cadeaubon aan je uit, óók als deze niet wordt ingeleverd. Pssst, wist je dat gemiddeld 23% van de kaarten nooit wordt verzilverd?

Verzending & betaling

We denken graag grenzeloos met je mee. Daarom verzenden we jouw cadeaubon -zoef- naar 11 andere landen, pas de problème. Ook in betaalwijzen zijn we soepel. iDEAL, creditcard of Bancontact; wij rekenen het goed.

Specifieke wensen worden snel opgevolgd. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
Koen Voeten | De Pannenkoekenbakker

Klantenservice

Help, ik ben mijn cadeaubon kwijt - Is deze nog wel geldig? - Ik heb een vraag over de levering - Is mijn betaling goed gegaan? Vragen over cadeaubonnen kosten tijd en komen nooit gelegen. Onze klantenservice neemt dat graag van je over. Alle vragen van gasten mogen naar ons. Per mail, app, chat of telefoon; Gifty handelt het netjes af. Check.

Meerdere locaties

Is de cadeaubon van jouw restaurant te besteden bij meerdere locaties? Dan wil je alles aan de achterkant strak geregeld hebben. In het dashboard zie je precies hoeveel bonnen er per locatie zijn verkocht en ingenomen.

Grote orders

Leuke zakelijke deal gesloten met een bedrijf, stichting of sportclub? Nice! Dan heb je in één keer veel fysieke cadeaubonnen nodig. Geen punt, gaan we regelen. We drukken de cadeaubonnen direct met geactiveerde waarde en verzenden ze aangetekend naar jouw klant.

Omnichannel

Met fysieke cadeaubonnen kunnen gasten niet alleen in je restaurant betalen. De kaart kan ook worden verzilverd in jullie webshop, bij het bestellen van een heerlijke maaltijd uit jullie keuken. Andersom kan ook: met jullie digitale kaart kan een gast gewoon afrekenen in jullie restaurant. Fijn hoor, die slimme Gifty tools.

Koppel maar raak

Cadeaubonnen accepteren in je webshop, online reserveren of koppelen aan je kassa. Het kan allemaal met onze integraties. Liever zelf ontwikkelen? Leef je uit met onze API.

Of jouw klanten blij worden van Gifty?

“De bonnen waren supersnel geleverd en leuk ingepakt. Erg mee verrast.”
jaen***@r**.nl
“Super makkelijk, ben niet handig met deze dingen maar dit wijst vanzelf.”
M Haren
“De cadeaubon van JEU de boules bar direct in mijn mailbox, lekker!”
b***ald@b**.com
Sjon

Heeft u een keuze kunnen maken?

We zijn benieuwd. Verder praten over onze cadeaubon oplossingen voor restaurants? Bel, mail, chat of app dan met Sjon, onze connaisseur. Een uitstekende keuze.

Bekijk video demo Ontvang voorbeelden

Samples aanvragen