Eén cadeaubon, meerdere acceptanten

Een cadeaubon van jullie gemeente die bij diverse acceptanten kan worden besteed? Goed idee, ook voor het steunen van lokale ondernemers. Maar hoe regel je de verkoop, logistiek en administratie? Geen punt, dat doen wij. We nemen jullie graag mee in het hele proces, stap voor stap. Onze ervaringen zijn er om te delen.

Contact

De ‘Doe Dordrecht Kadobon’ is echt een meerwaarde voor onze ondernemers.
Danny den Braber | Dordrecht Marketing

#kooplokaal
#supportyourlocals

Met een eigen cadeaubon vergroot je de loyaliteit, besteding en zichtbaarheid van jouw gemeente. Geef je de ontvanger keuze uit een bezoekje aan het lokale theater, een nieuwe outfit of een besteding bij één van de andere aangesloten acceptanten.

Eenvoudig verzilveren

Alle acceptanten verzilveren de cadeaubonnen eenvoudig via de Gifty-app, het dashboard of de kassa. Zo wordt elke kaart maar één keer besteed en is fraude onmogelijk. Je ziet realtime welke acceptant welk bedrag aan cadeaubonnen heeft geaccepteerd. Plan een demo.

Bekijk video

Makkelijk uitbetalen

Geld uitbetalen aan jouw acceptanten maken we lekker makkelijk; selecteer de gewenste periode, download het SEPA-bestand voor het inlezen in je bank en betaal iedereen uit met één druk op de knop.

In delen besteden

Wat lekkers bij de warme bakker, verse worst bij de slager en misschien nog een bezoekje aan het plaatselijke museum? Er zijn veel leuke mogelijkheden. De cadeaubon is daarom ook in delen te besteden.

De IJsselsteinse cadeaubon is te besteden bij 100 “locals”. Een cadeautje voor inwoners én ondernemers.
Simone Doup | Gemeente IJsselstein

Vergeten cadeaubonnen

Leuk als alle cadeaubon worden ingewisseld, maar dat gebeurt niet altijd. Een flink aantal cadeaubonnen belandt vergeten in de keukenla. Niet getreurd, door het instellen van een einddatum kun je na minimaal 2 jaar beschikken over de vrijval.

Te koop op meerdere locaties

Wil je cadeaubonnen ook verkopen op fysieke locaties? Dat kan. De kaarten worden direct gekoppeld aan de juiste locatie. Je verkooppunten en voorraadbeheer stel je eenvoudig zelf in. cadeaubonnen waardeer je op met elk gewenst bedrag en alles verschijnt realtime in het financiële overzicht. Zo makkelijk kan het zijn.

Specifieke wensen

Heb je specifieke ideeën of wensen over jullie cadeaubon? Zijn we dol op bij Gifty. Ook voor suggesties en verbeteringen staat onze deur wagenwijd open. Wees dus welkom.

Altijd geopend

De lokale cadeaubon van jouw gemeente is nu 24/7 te koop. Handig voor iedereen die druk, vergeetachtig of gewoon attent is. Want online ben je altijd open en dit heerlijke cadeau is snel besteld. Ook zo fijn: als gemeente hoef je er niets aan te doen. Met onze bestelmodule gaat het he-le-maal vanzelf. Belletjes en mailtjes over cadeaubonnen mogen naar ons, juichende bewoners naar jullie. Hoe klinkt dat?

Met onze Hoeksche Waard cadeaubon zijn wij onderscheidend en lokaal bezig.
Bram de Jong | Detailhandelsraad Hoeksche Waard

Het hele pakket

Voor gemeenten maken we mooie cadeaubonnen en stevige feestelijke verpakkingen in de juiste huisstijl. Te koop in het gemeentehuis, op andere locaties en natuurlijk online. Het bestellen, betalen en verzenden regelen we soepel. Versturen gaat per post of e-mail en direct naar de bewoner. Laat het complete proces maar gewoon aan ons over. Scoor je zeker punten mee.

De looks

Toegegeven: wij houden ook van de buitenkant. Daarom drukken we de mooiste cadeaubonnen voor de leisure sector op kwalitatief zwaar papier met een zijdezachte coating. De fysieke kaart verpakken we in een stevige sleeve van FSC-papier. Maar ook onze digitale bon mag er zijn; die spat van het scherm en kan met trots worden gemaild naar de gelukkige ontvanger. Printen en persoonlijk geven kan ook. Het design van de cadeaubon maak je zelf in jullie eigen huisstijl. Hulp nodig? Onze designers helpen je graag. En gratis. Vinden we leuk. Ontvang voorbeelden

Support is snel en vooral nog persoonlijk, altijd direct antwoord als ik een vraag heb.
Elvira Wilthagen | Eden Hotels

Klantenservice

Help, ik ben mijn cadeaubon kwijt - Is deze nog wel geldig? - Ik heb een vraag over de levering - Is mijn betaling goed gegaan? Vragen over cadeaubonnen kosten tijd en komen nooit gelegen. Onze klantenservice neemt dat graag van je over. Alle vragen van gasten mogen naar ons. Per mail, app, chat of telefoon; Gifty handelt het netjes af. Check.

Grote orders

Leuke zakelijke deal gesloten met een bedrijf, stichting of sportclub? Nice! Dan heb je in één keer veel fysieke cadeaubonnen nodig. Geen punt, gaan we regelen. We drukken de cadeaubonnen direct met geactiveerde waarde en verzenden ze aangetekend naar jouw klant.

Of jouw klanten blij worden van Gifty?

“De bonnen waren supersnel geleverd en leuk ingepakt. Erg mee verrast.”
jaen***@r**.nl
“Super makkelijk, ben niet handig met deze dingen maar dit wijst vanzelf.”
M Haren
“De cadeaubon van JEU de boules bar direct in mijn mailbox, lekker!”
b***ald@b**.com
Sjon

Meer weten over onze cadeaubon oplossingen voor gemeenten?

Bel dan met Sjon om hierover verder te praten. Mailen, chatten of appen mag natuurlijk ook.

Bekijk video demo Ontvang voorbeelden

Samples aanvragen