Vragen én antwoorden.

Alles wat je wilt weten kun je hier vinden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik het saldo controleren op mijn cadeaukaart?

Via onze saldochecker kan iedereen het actuele saldo op de cadeaukaart inzien met de code.

Ik heb een digitale cadeaukaart besteld, maar niet ontvangen?

Controleer je spam-map in je e-mailprogramma. Zit de e-mail met de digitale cadeaukaart daar ook niet in? Mail dan naar [email protected] van welke zaak je een bon hebt besteld, dag en tijdstip van de bestelling, voor welk bedrag en vanaf welk e-mailadres je de bestelling hebt gedaan.

Ik heb een cadeaukaart per post besteld, maar niet ontvangen?

Controleer het postadres in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen. Wanneer het adres klopt en je 4 werkdagen na je bestelling nog niets hebt ontvangen, reageer dan op de bevestigingsmail om aan te geven dat je de cadeaukaart niet hebt ontvangen. Wij maken dan de code op de door jouw bestelde cadeaukaart ongeldig zodat deze niet meer gebruikt kan worden en sturen je een nieuwe cadeaukaart per post.

Kan ik mijn cadeaubon omruilen voor een andere cadeaubon?

Het geld van jouw cadeaubon is reeds door Gifty overgemaakt naar de desbetreffende zaak. Je kunt hierdoor je cadeaubon helaas niet ruilen.

Hoe lang is de cadeaubon geldig?

Online gekochte cadeaubonnen via Gifty zijn onbeperkt geldig.

Kan ik de cadeaubon ook in delen besteden?

Ja, dat kan. Vraag bij het afrekenen met de cadeaubon aan de medewerker om je na het scannen het resterende saldo op jouw cadeaubon te tonen.

Ik kan mijn cadeaubon niet meer vinden.

Laat ons weten met welk e-mailadres, wanneer, van welke zaak en van welk bedrag je een cadeaubon hebt gekocht, dan zullen wij de cadeaubon nogmaals naar je mailen. Je kunt ons bereiken via de onze contactpagina.

De zaak die ik zoek staat niet op Gifty.nl

Laat ons weten welke zaak + plaats je zoekt via [email protected] en we laten je weten zodra je de cadeaukaart via Gifty.nl kunt bestellen.

Hoe kan ik Gifty bereiken?

Via e-mail, chat en WhatsApp. Bekijk onze contactpagina.

Geen resultaten..