Waar heb je een vraag over?

Meest gesteld.

Hoe kan ik het saldo controleren op mijn cadeaukaart?

Via onze saldochecker kan iedereen het actuele saldo op de cadeaukaart inzien met de code.

Ik heb een digitale cadeaukaart besteld, maar niet ontvangen. Wat nu?

Controleer je spam-map in je e-mailprogramma. Zit de e-mail met de digitale cadeaukaart daar ook niet in? Mail dan naar info@gifty.nl van welke zaak je een bon hebt besteld, dag en tijdstip van de bestelling, voor welk bedrag en vanaf welk e-mailadres je de bestelling hebt gedaan. Ook dien je ter verificatie een screenshot van de betaling bij te voegen. Wanneer wij je bestelling hebben geverifieerd, zullen we de bon binnen 24 uur alsnog naar je toe mailen.

Ik heb een cadeaukaart per post besteld, maar niet ontvangen. Wat nu?

In verband met de Corona-situatie kan de postbezorging langer duren dan gebruikelijk. Controleer het postadres in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen. Wanneer het adres klopt en je 4 werkdagen na je bestelling nog niets hebt ontvangen, reageer dan op de bevestigingsmail om aan te geven dat je de cadeaukaart niet hebt ontvangen. Wij maken dan de code op de door jouw bestelde cadeaukaart ongeldig zodat deze niet meer gebruikt kan worden en sturen je een nieuwe cadeaukaart per post.

Ik heb een cadeaukaart ontvangen, maar er staat geen inleveradres op

Reageer dan op de bevestigingsmail die je hebt ontvangen met het referentienummer. Wij zullen je dan een nieuwe cadeaukaart, inclusief inleveradres, e-mailen. Deze heeft dezelfde code als de cadeaukaart die je al hebt ontvangen en kan slechts 1x gebruikt worden.

Ik heb een cadeaukaart besteld, maar wil deze annuleren

Gekochte cadeaukaarten kunnen helaas niet worden geannuleerd. Deze worden namelijk automatisch door ons overgemaakt aan de zaak waarvan je de cadeaukaart hebt gekocht.

Geen resultaten..

Staat jouw antwoord er niet tussen? Chat met ons.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Chat met ons

Klanten waar we trots op zijn.

Of het nu gaat om een sterrenzaak of brasserie, een kartbaan of een sauna, een webshop of een reserveringsysteem. We zijn trots op al onze klanten. Ongeacht of ze één of een paar honderd vestigingen hebben.

Je cadeaukaart
goed geregeld met Gifty

Meld je nu
gratis aan.

Liever eerst contact met een van onze medewerkers?